Hoofdinhoud
Terug

Doe mee met Junior Energiecoach

Weet jij veel over energie? En je ouders/verzorgers, broertje(s) en zusje(s) ook? Dan zijn jullie het perfecte gezin voor Junior Energiecoach! 

 

Junior Energiecoach is een spel van de gemeente Oss. Met je gezin doe je allerlei challenges, puzzels en experimenten. Ook ga je op ontdekkingsreis. Met tv-held Varkentje Rund ga je op lampenjacht en stekkerexpeditie. Elke week is er een nieuwe video met nieuwe challenges. 

 


Zo oud moet je zijn

Meedoen aan Junior Energiecoach is gemakkelijk en leuk. Maar eerst een spelregel: kinderen die meedoen, moeten minimaal 7 jaar zijn, en jonger dan 12 jaar. 

 


Weet jij de antwoorden?

Het spel kost weinig tijd, ongeveer een half uurtje per week. Na vijf weken ben je een echte Junior Energiecoach. Want je leert van alles over energie. Bijvoorbeeld hoe je zuiniger kunt zijn met energie. En weet jij welke elektrische apparaten het meeste stroom verbruiken? Of hoeveel lampen er branden in jouw huis? Straks wel!

 


Meedoen aan Junior Energiecoach is gratis. 

Er is plaats voor 50 gezinnen. Dus wil je meedoen? Geef je dan snel op: 

Eerste in Brabant

Oss is de eerste gemeente in Brabant die meedoet aan de Junior Energiecoach. En daar zijn we trots op. Ook de burgemeester en de wethouders! Jacco Peter Hooiveld is wethouder. Hij weet alles van energie. Hij vertelt: “Junior Energiecoach is een mooie actie. Want ook gezinnen kunnen zuinig zijn met energie! En alle energie die we besparen, hoeven we niet op te wekken. Supergoed dus!” 

Win prijzen!

Doe jij met je gezin mee met Junior Energiecoach? Dan maak je kans op leuke prijzen. Bijvoorbeeld: een eigen boom in het Junior Energiecoach Bos! En zo zijn er nog meer mooie beloningen. Meedoen dus!